Menu

Nazorg & Coaching

Nazorg, verder na de scheiding

Na de scheiding begint voor alle partijen een nieuwe fase. Ouders moeten de partnerrol afsluiten en groeien in de ouderrol, u wordt ex-partners en collega-ouders. De omgangsregeling vraagt veel gewenning van ouders en kinderen en het vraagt ook het nodige van ouders om die naar ieders tevredenheid te laten verlopen. Het nakomen van afspraken, de wisselmomenten, het vormgeven van de ouderschapsrelatie na de scheiding terwijl u de partnerrelatie aan het afsluiten bent, dat is een ingrijpend proces wat niet altijd makkelijk en soepel verloopt.

U kunt bij ons terecht, individueel of samen, voor vragen, nazorg of mediation na de scheiding. Inzicht in uw eigen patronen en de verwachtingen die u heeft van uw ex-partner, maakt vaak al veel duidelijk. Te weten wat ook de verwachtingen van de ander zijn, levert nog meer op. Inzicht maakt dat men begrip kan hebben voor elkaars belevingswereld.

Coaching

De scheiding en nu verder….

De scheiding op zich is een gegeven. Het vermogen is verdeeld, u bent als partners uit elkaar en u gaat eventueel als ouders samen verder. Maar hoe zit het met de verwerking van de scheiding. Kunt u dat een plaats geven. Is het voor u duidelijk waarom de relatie beëindigd is, of zit u nog met vragen? Heeft er iemand schuld? En zo ja, wie dan meer dan de ander. Dit zijn logische vragen , maar die leveren u uiteindelijk weinig op.
Wat zeker de moeite waarde is, is het leren onderscheiden van het aandeel wat uzelf in de relatie hebt gehad en het aandeel van uw partner. En vervolgens het accepteren hiervan.

De coaches van Convenu kunnen u begeleiden in het verwerkingsproces. Welk verlies hebt u te nemen en wat kan de scheiding u opleveren. Leer uw eigen onbewuste drijfveren kennen. Wordt u bewust van uw eigen valkuilen maar óók van de kwaliteiten die u in u heeft.
Gun uzelf inzicht in groeikansen. De coaches van Convenu reiken u handvatten aan om dit concreet aan te pakken met als doel de toekomst krachtig en gebalanceerd tegemoet te gaan.

Vraag nu een gratis vrijblijvend informatiegesprek aan Afspraak maken
Professionaliteit

Veel ervaring en kennis van alle aspecten rondom scheiding, financiën, ouderschap, verliesverwerking.

Maatwerk

Iedere scheiding vraagt eigen oplossingen op maat, wij denken met u mee. Ook onze prijsafspraken zijn maatwerk.

Menselijkheid

Wij leiden u met respect voor de belangen en gevoelens van u beiden door het scheidingsproces heen.

Alle rechten voorbehouden © 2021 Disclaimer Algemene voorwaarden
nmi nmi tbv