Menu

Mediators

MfN_Registermediator_logo

Convenu is een praktijk voor de regio Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. De praktijkruimten zijn in Sint-Michielsgestel en Oirschot.

2018-05-15-blik-en-bloos-fotografie-fotoshoot-diane-007

Diane van Heeswijk

Diane is MfN-registermediator en familymediator. Na mijn opleiding tot mediator en een specialisatie op op het gebied van echtscheidingsmediation ben ik een opleiding tot coach gestart aan de V-cirkelacademie. In mijn werk als mediator merkte ik, dat naast de financiële en praktische afwikkeling van een echtscheiding, de emotionele kant een heel belangrijk rol speelt in het proces. Als geregistreerd V-cirkelcoach kan ik mensen inzicht geven in hun eigen onbewuste patronen en in patronen in relatie tot de ander. Dat inzicht geeft mij als mediator bovendien handvatten om mensen nog persoonlijker te kunnen begeleiden in het scheidingsproces.
Daarnaast bied ik persoonlijke coaching aan op het gebied van je onbewuste drijfveren. Door zelfkennis en nieuwe inzichten leer je beperkende overtuigingen bijstellen en daarmee doorbreek je patronen. Tegelijkertijd los je daarmee een heleboel problemen op.
Buiten Convenu ben ik ook betrokken bij de onderneming op het gebied van textiel en milieu die ik in 1994 samen met mijn echtgenoot ben gestart. We hebben een hoogwaardig product ontwikkeld ten behoeve van bodemonderzoek en produceren en verkopen dit al jaren met succes. En ik ben moeder van drie volwassen zonen.

marjolein-schouten

Marjolein Schouten

Marjolein Schouten is bedrijfseconoom, accountant en MfN-registermediator. Zij startte haar loopbaan in de financiële sector, zij werkte als accountant, adviseur en controller. In de loop van de jaren ging zij zich steeds meer interesseren voor mensen en hun gedrag. Zij volgde diverse coaching- en trainingsopleidingen en gaf training en coaching op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Als mediator bij Convenu begeleidt zij scheidingsprocessen. Marjolein heeft drie volwassen zonen en heeft persoonlijk ervaring met echtscheiding.

Vraag nu een gratis vrijblijvend informatiegesprek aan Afspraak maken
Professionaliteit

Veel ervaring en kennis van alle aspecten rondom scheiding, financiën, ouderschap, verliesverwerking.

Maatwerk

Iedere scheiding vraagt eigen oplossingen op maat, wij denken met u mee. Ook onze prijsafspraken zijn maatwerk.

Menselijkheid

Wij leiden u met respect voor de belangen en gevoelens van u beiden door het scheidingsproces heen.

Alle rechten voorbehouden © 2018 Disclaimer Algemene voorwaarden
nmi nmi tbv