Menu

Mediators

MfN_Registermediator_logo

Convenu is een praktijk voor de regio Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. De praktijkruimten zijn in Sint-Michielsgestel en Oirschot.

2018-05-15-blik-en-bloos-fotografie-fotoshoot-diane-007

Diane van Heeswijk

Diane is MfN-registermediator en familymediator. Na mijn opleiding tot mediator en een specialisatie op op het gebied van echtscheidingsmediation ben ik een opleiding tot coach gestart aan de V-cirkelacademie. In mijn werk als mediator merkte ik, dat naast de financiële en praktische afwikkeling van een echtscheiding, de emotionele kant een heel belangrijk rol speelt in het proces. Als geregistreerd V-cirkelcoach kan ik mensen inzicht geven in hun eigen onbewuste patronen en in patronen in relatie tot de ander. Dat inzicht geeft mij als mediator bovendien handvatten om mensen nog persoonlijker te kunnen begeleiden in het scheidingsproces.
Daarnaast bied ik persoonlijke coaching aan op het gebied van je onbewuste drijfveren. Door zelfkennis en nieuwe inzichten leer je beperkende overtuigingen bijstellen en daarmee doorbreek je patronen. Tegelijkertijd los je daarmee een heleboel problemen op.
Buiten Convenu ben ik ook betrokken bij de onderneming op het gebied van textiel en milieu die ik in 1994 samen met mijn echtgenoot ben gestart. We hebben een hoogwaardig product ontwikkeld ten behoeve van bodemonderzoek en produceren en verkopen dit al jaren met succes. En ik ben moeder van drie volwassen zonen.

Vraag nu een gratis vrijblijvend informatiegesprek aan Afspraak maken
Professionaliteit

Veel ervaring en kennis van alle aspecten rondom scheiding, financiën, ouderschap, verliesverwerking.

Maatwerk

Iedere scheiding vraagt eigen oplossingen op maat, wij denken met u mee. Ook onze prijsafspraken zijn maatwerk.

Menselijkheid

Wij leiden u met respect voor de belangen en gevoelens van u beiden door het scheidingsproces heen.

Alle rechten voorbehouden © 2021 Disclaimer Algemene voorwaarden
nmi nmi tbv