Menu

Recensies

Ontzorgt tijdens het scheidingsproces

We dachten veel te hebben besproken en al geregeld te hebben met elkaar. Maar Diane heeft echt een wezenlijke bijdrage geleverd voor ons tijdens het scheidingsproces. Ze biedt een luisterend oor, geeft inzicht in patronen waar we telkens in vastliepen en we konden daardoor zelfs weer beter met elkaar overleggen. Maar ook praktisch gezien heeft ze ons heel erg geholpen. Een heleboel zaken waaraan wij helemaal niet hadden gedacht, kwamen aan bod. We kunnen nu verder met een uitgebreid convenant en afspraken waar we goed over hebben nagedacht. Zonder Diane waren we er niet uitgekomen en hadden we het niet zo goed kunnen regelen. Dank daarvoor!!!

Fijne en zorgvuldige begeleiding

Diane heeft ons op veel punten ontzorgd. We hadden zelf al een ouderschapsplan via internet ingevuld maar door de gesprekken met Diane hebben we daar nog heel veel aan kunnen verbeteren. Ze denkt echt met je mee. Diane blijft te allen tijde neutraal en onpartijdig maar kon ons toch op een goede manier een spiegel voorhouden. En om eerlijk te zijn, heb je dat soms nodig.

Structuur en rust

Zonder mediation waren wij hier nooit uitgekomen. Diane zorgde voor de structuur in het proces en nam ons daar stap voor stap mee doorheen. De emoties liepen zo nu en dan hoog op maar Diane wist steeds de angel eruit te halen waardoor we toch met elkaar in gesprek konden blijven. Daarbij was ze als het nodig was zakelijk maar telkens wel benaderbaar. Dank je wel Diane!

Betere communcatie

Onze onderlinge communicatie is de bemiddelingsgesprekken bij Diane aanzienlijk verbeterd. We zijn nu in staat om met elkaar zaken te bespreken, we luisteren naar elkaar en we komen ook tot overeenstemming. Bedankt voor jou hulp en begeleiding tot zover!

Duidelijkheid en aanvulling in het proces

We dachten zelf al heel veel te hebben voorbereid en geregeld voor de scheiding. We hadden ook al een ouderschapsplan opgesteld.
Al bij het eerste gesprek bleek dat we over een heleboel zaken niet hadden nagedacht. Door de gesprekken bij Convenu met Diane weten we nu beter waar we na de scheiding aan toe zullen zijn. We hebben tips gekregen wat belangrijk is voor de kinderen en hoe we met bepaalde situaties het beste kunnen omgaan. Het is een cliché, maar we blijven aan elkaar verbonden door de kinderen en daar willen we zo goed mogelijk voor zorgen.
Bedankt voor de goede begeleiding en het stukje coaching.

Bedankt.

Bij deze wil ik je hartelijk bedanken voor de snelle afwikkeling en de goede begeleiding tijdens het proces.

Weer een stap verder

Het scheidingsproces was erg ingrijpend en heeft veel energie gekost. Maar de begeleiding van Diane en de gesprekken aan de mediationtafel hebben ervoor gezorgd dat we als ouders verder kunnen. Ook op het financiële vlak hebben we alles goed kunnen regelen. We kunnen allebei weer verder na de scheiding.
Bedankt voor je begeleiding het afgelopen 1,5 jaar!

Bedankt!

Dank je voor de zorgvuldige en prettige begeleiding gedurende het gehele proces. Het was/is emotioneel zwaar, maar de zakelijke kant gelukkig helemaal niet.

Bedankt

Nog bedankt voor de fijne en zorgvuldige begeleiding vanmorgen naar ons toe: precies hoe we het voor ogen hebben.

Begeleiding

Nogmaals dank voor de fijne begeleiding.

Emotioneel en financieel in goede handen

"Met een heel goed gevoel denk ik terug aan de manier waarop Convenu onze scheiding toendertijd geregeld heeft. Met name de onpartijdigheid die ik ervoer gaf mij het gevoel dat ik alle ruimte had mijn eigen verhaal kwijt te kunnen. Ik heb ervaren dat zowel de emotionele als ook de financiele kant van een echtscheiding bij Convenu in goede handen is en dat geprobeerd wordt beide partijen daarin tevreden te stellen. Dat is prima gelukt.
Tot nu toe is er nog geen enkel conflict ontstaan over de toen gemaakte afspraken. Dit geeft de rust die je nodig hebt om je eigen leven weer op te bouwen, zonder dat je continu weer het gevecht aan moet gaan met je ex-partner."

Convenu als lichtpunt

"Ondanks alle verdrietige dingen die gebeuren en gezegd worden tijdens een scheiding was mijn lichtpuntje de sessies bij Convenu. De goede onpartijdige en geduldige begeleiding heeft voor ons beiden alleen maar winst opgeleverd 'at the end'. Ik heb Convenu ervaren als een geluk bij een ongeluk."

Goede begeleiding

"De begeleiding van onze scheiding door Convenu was goed. Zowel m.b.t. de 'zachte' kant (hoe ga je met elkaar om, welke afspraken maak je over en met de kinderen) als de 'harde' kant (de financiële afwikkeling) kregen we goede uitleg en onpartijdige adviezen. Daarnaast heeft het uitzoekwerk door Convenu omtrent pensioenen en verzekeringen ons veel werk bespaard. Het belangrijkste was echter de goede sfeer die Marjolein en Diane wisten te creëren en bewaken."

Bedankt

Ik heb gisteravond de brief gekregen dat de echtscheiding een feit is. Ik wil jullie bedanken voor de begeleiding die ik als zeer prettig en kundig heb ervaren

De kinderen voorop...

Terugkijkend op het proces dat ik gelopen heb bij Convenu ben ik daar tevreden over en is het een goede keuze geweest om met hen dit traject te doorlopen.
Het was een hele zware emotionele tijd voor mij waarin veel beslissingen genomen moesten worden. Wat ik als heel prettig heb ervaren is dat er ook ruimte was voor die emoties, het mocht er zijn. En dankzij die ruimte kwam ik tegelijkertijd ook toe aan vooruit kijken en verder denken over wat het beste zou zijn voor de kinderen.
Het tempo van het traject en de uiteindelijke beslissingen bepaal je zelf, in overleg met de andere partij. De adviezen, eventuele mogelijkheden werden door Marjolein en Diane aangereikt. Uiteindelijk heb ik het traject naar tevredenheid af kunnen sluiten, en ik ben van mening dat de kinderen altijd voorop hebben gestaan in dit proces zoals dat geleid is door Marjolein en Diane.

Goed advies en nauwkeurig

"In 2010 heeft scheidingspraktijk Convenu mijn echtscheiding begeleid. Marjolein en Diane zijn erg professioneel. Zo geven ze goede adviezen, zijn nauwkeurig en komen hun afspraken na. Kan deze praktijk echt aanbevelen als je nog 'on speaking terms' bent."

Goede begeleiding in een heftige periode

De scheiding was een heftige periode waarin veel is gebeurd. Veel spanning, veel ellende, en veel dingen die op je af komen. Buiten het emotionele kwam er veel op mee af wat geregeld moest worden. Alles kwam op mij neer, want mijn partner liet alles aan mij over. Je hoofd is te klein.Via internet kwam ik bij Diane en Marjolein terecht.
Zij hebben ons goede adviezen gegeven en wisten waar ze over praatten. Ze waren rustig en vriendelijk en, wat ik ook erg belangrijk vond, onpartijdig. Want ik wilde geen vechtscheiding. De scheidingsprocedure is bijzonder vlot verlopen, wat ook weer wat meer rust en opluchting met zich meebracht.
Als iemand wil scheiden, en ze willen er samen uit zien te komen, dan beveel ik zeker Diane en Marjolein aan. Meelevend en professioneel.

Rust en structuur in de zaken

"Zomaar ineens heeft je partner iemand anders en word je geconfronteerd met een scheiding. Je wereld stort in, er is geen toekomst meer samen. Hoe overleef je dit, in ieder geval moet het voor de kinderen goed geregeld worden. Je komt terecht in een nachtmerrie van uitzoekwerk en beslissingen nemen. Via via kwamen we in contact met Marjolein en Diane. Zij waren in staat rust en structuur aan te brengen in al die onvermijdelijk te regelen zaken, zodat we overzicht kregen. Door bijzondere omstandigheden moest het ook allemaal heel snel geregeld worden. Marjolein en Diane hebben dat professioneel begeleid zodat vanaf 2009 binnen 4 maanden tijd de scheiding was afgerond.
Voor een ieder die in dezelfde omstandigheden terecht komt kan ik Convenu van harte aanbevelen. Marjolein en Diane zijn vakvrouwen, onpartijdig en weten de juiste toon en sfeer te treffen om dit moeilijke proces te begeleiden. De toen gemaakte afspraken zijn nog steeds van kracht. Bedankt."

Vraag nu een gratis vrijblijvend informatiegesprek aan Afspraak maken
Professionaliteit

Veel ervaring en kennis van alle aspecten rondom scheiding, financiën, ouderschap, verliesverwerking.

Maatwerk

Iedere scheiding vraagt eigen oplossingen op maat, wij denken met u mee. Ook onze prijsafspraken zijn maatwerk.

Menselijkheid

Wij leiden u met respect voor de belangen en gevoelens van u beiden door het scheidingsproces heen.

Alle rechten voorbehouden © 2021 Disclaimer Algemene voorwaarden
nmi nmi tbv